Aquanaut Dutch Craftsmanship


Selfhelpweg 9 8607 AB Sneek
0515-412253 Klik om te bellen

Over Aquanaut Dutch Craftsmanship

Aquanaut Dutch Craftsmanship is inmiddels 55 jaar een begrip op het water. Het bedrijf biedt bijna alles wat te maken heeft met motorboot varen.

Met een team van zo'n 30 mensen produceert Aquanaut Dutch Craftsmanship zelf de bekende Aquanaut motorjachten van staal. In de lengtes van 11 tot 19 meter worden via zes modellijnen bijna 35 varianten van aanvang tot oplevering onder één dak gebouwd. Aquanaut hanteert de strengste kwaliteitsnormen en is als eerste jachtwerf in Nederland ISO 9001 gecertificeerd.
Tevens worden de Aquanaut schepen in diverse varianten verhuurd vanuit Sneek. De gezellige stad Sneek is het middelpunt van de Friese meren, het unieke vaargebied met ongekende mogelijkheden.

Er ligt steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal bij de afdeling Aquanaut Scheepsbemiddeling. Dankzij de jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar jacht.

Aquanaut Dutch Craftsmanship is importeur voor Nederland van de Bella, Flipper en Crescent en Yamarin polyester motorjachten. Voor Belgie, Nederland en Luxemburg worden de sportieve Aquador boten geïmporteerd. Deze Finse kwaliteitsproducten zijn leverbaar van visboot tot snelvarend motorjacht.

Foto's

Aquanaut Privilege 1250 AK

Aquanaut Dutch Craftsmanship in het kort

Soort bedrijf

Haven
Verkoop van boten

Haven met

Schip op wal buiten
Vaste ligging
Vaste ligging met parkeerplaats
Winterstalling

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Aquanaut Dutch Craftsmanship


Selfhelpweg 9 8607 AB Sneek
0515-412253 Klik om te bellen