Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Minn Kota en Humminbird 2018 nieuws

Minn Kota komt dit jaar weer met een aantal nieuwe introducties. Hieronder zijn de Minn Kota Ultrex, de kabel gestuurde boegmotor met i-Pilot (Link) zonder compromissen. WAAROM KABELBESTURING? Supersnel sturen en direct reageren op de kleinste voetbeweging van de bestuurder. Zwaar? Nee, want de Ultrex is voorzien van stuurbekrachtiging. WAAROM I-PILOT? Met één druk op de ...

Lees meer >>

Op 21 februari 2018

Digitale tijdperk doet zijn intrede in de boottransport

Het kan voorkomen dat iemand een boot koopt in het buitenland. De vraag is dan hoe je de boot van A naar B krijgt. Afhankelijk van de afmetingen van de boot kan er een oplegger gehuurd worden om de boot te vervoeren. Het wordt lastig wanneer de boot uit een bepaald land moet komen waar vergunningen vereist zijn. Frankrijk is bijvoorbeeld een land waar regelgeving lastig kan zijn.

Lees meer >>

Op 18 november 2011

Anker Zwartbaard gevonden

Het anker van wat vermoedelijk het vlaggenschip van de piraat Zwartbaard was, is in de Verenigde Staten aan land gebracht.

Lees meer >>

Op 30 mei 2011

Jan Smit gaat op jacht

Jan Smit heeft een nieuwe speeltje gekocht. Het 11 meter lange jacht ligt nu in de haven van Volendam.

Lees meer >>

Op 27 mei 2011

'Zuipschuiten' aangepakt

Ook dit vaarseizoen pakt de politie overlast op het water aan. Het Openbaar Ministerie (OM) en de politie treden hard op tegen zogenaamde 'zuipschuiten'.

Lees meer >>

Op 27 mei 2011