Minn Kota en Humminbird 2018 nieuws

Minn Kota komt dit jaar weer met een aantal nieuwe introducties. Hieronder zijn de Minn Kota Ultrex, de kabel gestuurde boegmotor met i-Pilot (Link) zonder compromissen.

WAAROM KABELBESTURING?

Supersnel sturen en direct reageren op de kleinste voetbeweging van de bestuurder. Zwaar? Nee, want de Ultrex is voorzien van stuurbekrachtiging.

WAAROM I-PILOT?

Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de Ultrex over. Met de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit.

WAAROM I-PILOT LINK?

Via netwerk aangesloten op je Humminbird fishfinder volgt de Ultrex de contourlijnen van je eigen gemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

WAAROM BLUETOOTH?

Bedien je motor via de Minn Kota i-Pilot app vanaf je smartphone en houd je software automatisch up-to-date.

MINN KOTA TALON BT

De Talon is vernieuwd en verlengd! Tot maar liefst 4,5 meter!

Geschikt voor harde en zachte bodem en ruw water. Te bedienen vanaf de Talon, vanaf de Humminbird, vanaf de i-Pilot, vanaf de i-Pilot Link, vanaf de Talon App, vanaf een draadloze afstandsbediening en vanaf een draadloze voetbediening.

Met ingebouwde LED schijnwerper om de kuip van de boot te verlichten

MINN KOTA POWERDRIVE SPOT-LOCK MICRO

Je eerste boegmotor? Dan wil je toch gelijk een originele Minn Kota?
De Powerdrive Spotlock Micro is de ideale instapboegmotor met 45 Lbs stuwkracht en een schachtlengte van 137 cm. Te bedienen met de meegeleverde i-Pilot Bluetooth Micro afstandsbediening en de i-Pilot App op je smartphone. Met de belangrijkste i-Pilot basisfuncties en natuurlijk de nauwkeurigste Spot-Lock ooit!

HUMMINBIRD SOLIX 10

De Solix 12 en 15 familie wordt uitgebreid met de 10. Een groot scherm in een hele compacte behuizing.

Cross Touch: touchscreen en knopbediening. Schermindeling zelf aan te passen tot 4 weergaves per scherm. Eenvoudig in te stellen in de stand “Angler (hengelsporter)” of “Custom” voor optimaal gebruiksgemak. Bluetooth, Ethernet, NMEA2000 en NMEA0183

Twee modellen: Solix 10 CHIRP MEGA SI GPSmet MEGA Side en Down Imaging en Solix CHIRP GPS met CHIRP 2D sonar, Autochart Live, GPS, kaartplotter, Navionics kaarten (optioneel).

Op February 21, 2018