sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kalffstraat 74
    7887 AJ Erica
  • 085-1304730

BlusPunt voor Boten

Waarom is BlusPunt voor Boten de beste keuze voor jou?

Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor op de boot. Onderhoudsvrije spray brandblussers, schuimblussers en naar wens poederblussers. BlusPunt levert brandblussers en veiligheidsartikelen door heel Nederland. Onze blusapparaten zijn erkende brandblussers, zijn innoverend en hebben het Rijkstypekeurmerk.

Meer over BlusPunt voor Boten:

BlusPunt Brandblussers staat voor maatwerk advies en kosten besparen. Zo kunt u met onderhoudsvrije sprayblussers de kosten van de steeds terugkerende periodieke brandblussercontrole besparen. Wij staan voor lange termijn relaties en zijn onze klanten graag goed en snel van dienst.

Wat kan BlusPunt voor Boten je bieden?

Onze brandblussers voor boten zijn uniek te noemen. Enerzijds sprayblussers die met verschillende blusmiddel houdbaarheidstermijnen van drie tot en met vijf jaar in de webshop te koop zijn. En anderzijds de composiet brandblussers voor grotere boten in de scheepvaart en pleziervaart. Beide soorten brandblussers zijn erkende en lichtgewicht brandblussers wat een groot voordeel aan boord van een boot, jacht of schip is. De blussers zijn eenvoudiger te monteren en te hanteren.

Wie gingen je voor?

Onze bestaande klanten noemen wij partners, hiervoor doen wij dagelijks ons uiterste best. Op de website staan verschillende recensies waar wij trots op zijn.BlusPunt voor Boten in het kort

Haven met

  • Watersportbenodigheden

Online bestellen:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja