Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Kabbelaarsbank 11
    3253 ME Ouddorp
  • 0111677111
  • Website

Delta Boat Center B.V.

Delta Boat Center is een familiebedrijf dat sinds 1969 gespecialiseerd is in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte motorjachten.

 

Onze makelaardij is thuis in alle merken motorjachten en wij kunnen u op alle gebieden van advies voorzien, zoals aan- en verkoopbegeleiding, taxatie, keuring/expertise, verzekering, ligplaatsen, transport, service, onderdelen, re-fits, etc.

Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om u bij de aankoop of verkoop van een motorjacht te adviseren. Onze specialiteit is het merk Fairline dat wij bijna 50 jaar vertegenwoordigd hebben in de Benelux en Duitsland.

 

Wij kunnen u de volgende voordelen aanbieden als u uw motorjacht bij ons in de verkoop geeft.

·         - Internationaal netwerk van collega makelaars en dealers/importeurs

·         Verkoophaven in Marina Port Zélande en in Marina Port Brielle

·         Showroom in Marina Port Zélande, voor overdekte stalling van uw motorjacht in de zomer en winter

·         Verkoop van uw motorjacht vanaf uw vaste ligplaats ook mogelijk

·         50 jaar ervaring en kennis van de markt

·         Technische expertise in house aanwezig

·         Garantieverzekering voor gebruikte jachten

·         Persoonlijke begeleiding

·         Altijd bezichtigingen onder begeleiding van een lid van ons team

·         Zeven dagen per week geopend

·         Actief met multimedia (website, mailings)

·         Actief op social media (Facebook, Twitter)

·         Bootpresentatie op vele nationale en internationale websites

·         Deelname aan nationale & internationale shows (Düsseldorf, Cannes, Hamburg, Neustadt)

 

Als het gaat om een nieuw motorjacht heeft Delta Boat Center de vertegenwoordiging voor twee kwaliteitsmerken. Delta Boat Center vertegenwoordigt voor Nederland en België Absolute Yachts, een internationaal befaamd Italiaans bedrijf in privé eigendom, dat sinds 2002 onafhankelijk onder de naam Absolute S.p.A. opereert. Het productaanbod bestaat uit luxueuze motorjachten van 40 tot 73 voet in 3 modellijnen: Fly, Sport en Navetta (snelle waterverplaatsers).

De kwaliteit van de schepen wordt gewaardeerd en erkend door de beste nautische experts ter wereld en de Absolute modellen vallen regelmatig in de prijzen zoals de “Best European Boat of The Year Award” voor de Absolute 70 STY (2010), de 53 STY (2011) en de 72 FLY (2012), Navetta 58 (2015) en 50 FLY (2017).

 

Tevens heeft Delta Boat Center de vertegenwoordiging voor Nederland van English Harbour Yachts, een merk dat is opgericht door de voormalige Design & Engineering Director van Fairline Boats.

English Harbour Yachts ontwerpt en bouwt moderne motorjachten met klassieke invloeden van 16 tot 30 voet. De nadruk ligt op kwaliteit, praktische bruikbaarheid en styling. De motorjachten worden gebouwd in samenwerking met Broom Boats, één van de meeste gerenommeerde en oudste scheepsbouwer in Engeland.

 

 

Naast onze hoofdvestiging in Marina Port Zélande heeft Delta Boat Center sinds kort een nieuwe vestiging met een binnenkort te openen verkoopkantoor in Marina Port Brielle in Brielle, de plaats waar het bedrijf oorspronkelijk is opgericht. Marina Port Brielle wordt gerund door een jong en dynamisch team dat actief samenwerkt met het team van Delta Boat Center.
Bouw of levering van

  • Motorboten Nieuw en Gebruikt

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee

Soort bedrijf

  • Verkoop van boten