BlusPunt voor Boten


Kalffstraat 74 7887 AJ Erica
085-1304730 Klik om te bellen

Over BlusPunt voor Boten

Waarom is BlusPunt Brandblussers voor Boten de beste keuze voor jou?

Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor op de boot. Onderhoudsvrije spray brandblussers, schuimblussers en naar wens poederblussers. BlusPunt levert brandblussers en BHV EHBO veiligheidsartikelen door heel Nederland. Onze blusapparaten zijn erkende brandblussers, zijn innoverend (composiet en spray brandblussers) en hebben de CE-markering en het Rijkstypekeurmerk.

Meer over BlusPunt Brandblussers voor Boten:

BlusPunt Brandblussers staat voor maatwerk advies en kosten besparen. Zo kunt u met onderhoudsvrije sprayblussers de kosten van de steeds terugkerende periodieke brandblussercontrole besparen. Wij staan voor lange termijn relaties en zijn onze klanten graag goed en snel van dienst. Wij bieden twee soorten brandblussers, enerzijds sprayblussers voor vaartuigen in de pleziervaart en anderzijds metalen brandblussers met het MED keurmerk (Marine Equipment Directive). Het MED keurmerk is te herkennen aan het scheepsstuurwiel symbool. BlusPunt Brandblussers stelt hoge eisen aan de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid van blusmiddelen.

Wat kan BlusPunt Brandblussers voor Boten je bieden?

Onze brandblussers voor boten zijn uniek te noemen. Enerzijds sprayblussers die met verschillende blusmiddel houdbaarheidstermijnen van drie tot en met vijf jaar in de webshop te koop zijn. En anderzijds de metalen en composiet brandblussers voor grotere boten in de scheepvaart en grotere vaartuigen in de pleziervaart. Alle soorten brandblussers in de webshop zijn erkende brandblussers en voldoen aan de meest recente regelgevingen.

Wie gingen je voor?

Onze bestaande klanten zijn partners in de scheepvaart, eigenaren van pleziervaartuigen, beroepsvaartuigen en beheerders van jachthavens. Neem voor advies over brandblussers voor uw vaartuig gerust contact op, onze medewerkers zijn u graag van dienst en helpen u verder. BlusPunt Brandblussers.

BlusPunt voor Boten in het kort

Soort bedrijf

Leverancier brandblusmiddelen en aanverwante artikelen

Haven met

Watersportbenodigheden

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

BlusPunt voor Boten


Kalffstraat 74 7887 AJ Erica
085-1304730 Klik om te bellen