Boatservice Dannijs


Setheweg 18 7942 LB Meppel
0522240511 Klik om te bellen

Over Boatservice Dannijs

BoatLand is een full service watersportbedrijf gespecialiseerd in snelvarende sport boten, cruisers, outboard motoren, trailers en alle bijbehorende parts en accessoires. Wij zijn het complete adres voor u en uw boot, van de boot zelf tot het kleinste onderdeel. Onze ervaring betaalt zich terug in uw zorgeloze vaarplezier.


Boten
Vanaf het bestaan van het bedrijf hebben wij ons gericht op snelvarende boten van diverse merken, hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring en expertise in de verkoop en onderhoud van sportboten.


Outboardmotoren
Onze prijs, service, expertise, garantie en goede producten zorgen ervoor dat klanten uit heel Nederland en daarbuiten naar ons toekomen voor hun buitenboordmotor. Niet alleen de recreant kan bij ons terecht, vele (zee) vissers vertrouwen op de kracht van onze buitenboordmotoren.


Trailers
Van kleine toerboot tot sportcruiser, voor elke type boot een passende trailer. Boatservice Dannijs is dealer van Freewheel trailers. Alle KALF trailers zijn van de beste kwaliteit zodat u veilig uw boot kan vervoeren.

Foto's

Boatservice Dannijs in het kort

Soort bedrijf

Verkoop van boten

Bouw of levering van

Speedboten

Haven met

Botenlift
Watersportbenodigheden
Winterstalling

Onze locatie

Boatservice Dannijs


Setheweg 18 7942 LB Meppel
0522240511 Klik om te bellen