H2O Sports Strand Horst VOF


Palmbosweg 14/20 3853 LB Ermelo
0341 550 565 Klik om te bellen

Allround monteurs
Onderhoud en technische winkel
Meer dan 30 jaar in het vak

Over H2O Sports Strand Horst VOF

Waarom is H2O Sports Strand Horst VOF de beste keuze voor jou?

Jachtservice H2O Sports Strand Horst bestaat al meer dan 30 jaar. Het is een allround watersportbedrijf. Zowel startende als ervaren watersporters kunnen rekenen op service, onderhoud, reparaties en goed advies van professionele specialisten. Het bedrijf biedt een grote diversiteit aan watersportartikelen, accessoires en producten. De professionals van H2O Sports gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Reparatie of onderhoud aan een rubberboot of megajacht, een diesel- of benzinemotor, de deskundige, uitstekend opgeleide en gecertificeerde monteurs weten er altijd raad mee.

De werkzaamheden die H2OSports verricht variëren van kleine tot grote opdrachten zoals reparaties en onderhoud aan dieselmotoren van merken zoals Yanmar, Volvo Penta, Vetus, Nanni, Solé, Bukh, Caterpillar e.d.

Het compleet opnieuw inrichten van het elektrische systeem met bijv. een nieuw Victron laadsysteem en omvormer. Ook het plaatsen van geavanceerde Raymarine navigatie – apparatuur vormen voor H2OSports geen probleem.

H2OSports wordt regelmatig geraadpleegd door cliënten die een nieuw schip laten bouwen. H2OSports denkt graag met u mee en door de jarenlange ervaring geven zij u handige tips zodat het eindresultaat helemaal naar uw wens is.

Wat kan H2O Sports Strand Horst VOF je bieden?

Watersportwinkel In jachthaven Strand Horst heeft H2O een ruim gesorteerde watersportwinkel, met onder meer het dealerschap en de verkoop van Suzumar- en Nimarine-rubberboten in combinatie met Suzuki-buitenboordmotoren. Deze boten hebben een opblaasbare of polyester bodem. Ze zijn ook te verkrijgen met een aluminium vloer. Bijna alle modellen zijn bij H2O Sports aanwezig.

Wie gingen je voor?

Jachtservice H2O Sports Strand Horst is een begrip bij watersportliefhebbers. Dit watersportbedrijf in de jachthaven Strand Horst is hét adres voor nieuwe boten, buitenboordmotoren en voor onderhoud en reparatie.

H2O Sports Strand Horst VOF in het kort

Soort bedrijf

Onderhoud en Reparatie
Verkoop van onderdelen

Bouw of levering van

Rubberboten

Haven met

Botenlift
Schip op wal buiten
Schip op wal in loods
Vaste ligging
Vaste ligging met parkeerplaats
Watersportbenodigheden
Winterstalling

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

H2O Sports Strand Horst VOF


Palmbosweg 14/20 3853 LB Ermelo
0341 550 565 Klik om te bellen