Jachtexpert H.J.Musch en Marcheck


Johanna Naberstraat 11 1442 BA Purmerend
0612842369 Klik om te bellen

Over Jachtexpert H.J.Musch en Marcheck

Stelt u zich eens voor, u heeft het schip van uw dromen gevonden. Het schip is helemaal naar uw wens, maar u twijfelt nog wel. Is het schip bijvoorbeeld wel zo goed als de verkoper zegt? Is de motor wel zo betrouwbaar? Zijn er verborgen gebreken die niet opvallen?

Als u een schip wilt kopen is het belangrijk om al vroeg in het traject de mening en adviezen van een onafhankelijk expert te kunnen vragen. Deze kan u professioneel advies geven over de staat van bijvoorbeeld de motor, de romp of het houtwerk, maar ook vertellen wat u de komende jaren aan onderhoud moet doen. Tot op heden was het zo dat de jachtexpert of keurmeester pas in het allerlaatste stadium bij de koop betrokken werd. Maar daar komt nu verandering in.

Gekwalificeerd jachtexpert
Hendrik Jan Musch is een Hiswa gekwalificeerd jachtexpert die al veel eerder in het proces betrokken kan zijn bij de aankoop van uw schip. Door in een vroeg stadium al veel informatie over een schip te hebben kunt u eerder in het proces te weten komen wat er nog moet gebeuren aan een schip. Welke reparaties zullen er meteen moeten worden gedaan en welke moeten er eventueel in de nabije toekomst worden uitgevoerd? 

Verkeert uw schip in goede staat?
Wilt u zeker zijn dat u een schip koopt dat in goede staat verkeert, of geld overhoudt zodat u eventuele reparaties kunt financieren, dan is het tijd om een afspraak te maken met Hendrik Jan Musch.

Naast diverse keuringen kunt u ook het Marcheck smeerolie analyse onderzoek bij ons laten doen.

Hierbij wordt het inwendige van een motor onderzocht en beoordeeld, zonder deze te demonteren.

Soort bedrijf

Boot keuringen

Onze locatie

Jachtexpert H.J.Musch en Marcheck


Johanna Naberstraat 11 1442 BA Purmerend
0612842369 Klik om te bellen