Ottenhome Heeg


De Draei 3 8621 CZ Heeg
0515443900 Klik om te bellen

Over Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg is al 25 jaar niet alleen de grootste maar ook één van de betrouwbaarste jachtverhuurders en botenbouwers in Nederland.
Ottenhome Heeg bouwt en verhuurt de bekende Polyvalk, de Fox 22, de RiverCruise sloepenlijn en de RiverCruise 31 en 47 motorjachten.

Ottenhome Heeg bouwt, verhuurt en verkoopt al 25 jaar kwaliteitsjachten. Duizenden jachten vonden reeds hun weg naar tevreden watersporters. Ottenhome Heeg staat garant voor kwaliteit en service en heeft het motto VOLOP VAARPLEZIER hoog in haar vaandel staan.

Ottenhome Heeg verhuurt en vervoert haar boten door geheel Nederland, waarvan een groot aantal op basis van seizoenverhuur.

Ottenhome Heeg heeft aan de jachtenboulevard in Heeg een mooie en gezellige jachthaven met 280 ligplaatsen, een gezellig havengebouw en alle moderne voorzieningen. In de grote en moderne werkplaatsen worden de boten gebouwd en onderhouden. Naast de service aan de eigen verhuurvloot voert Ottenhome Heeg perfecte polyester- reparaties, schilderwerk en alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Foto's

Jachthaven Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg in het kort

Soort bedrijf

Haven
Verkoop van boten
Verkoop van onderdelen

Bouw of levering van

Zeilboten

Verkoop van

CNC-freeswerk
Doe-het-zelf zeilartikelen
Kuiptenten
Potdeksels
Rolfokhoezen
Ronde zeilen
Teakdekken
Zeilhuiken

Haven met

Botenlift
Schip op wal buiten
Schip op wal in loods
Vaste ligging
Vaste ligging met parkeerplaats
Winterstalling

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Ottenhome Heeg


De Draei 3 8621 CZ Heeg
0515443900 Klik om te bellen