Pedro-Boat Zuidbroek


W A Scholtenweg 94 9636 BT Zuidbroek
0598451763 Klik om te bellen

Over Pedro-Boat Zuidbroek

Sinds1973 bouwt Pedro-Boat motorjachten voor een leven lang vaarplezier. In 1973 begon een kleine werf met de bouw en verkoop van stalen motorjachten vanuit Tripscompagnie en de Groeve in de provincie Groningen, Nederland. Aan het Zuidlaardermeer groeide onder de naam Pedro het bedrijfje uit tot een bekende naam in de pleziervaart.

In 1976 verhuisde Pedro-Boat naar de huidige locatie aan de W.A. Scholtenweg te Zuidbroek. Waar de werf eerst nog onderdelen van de constructie uitbestede, werden steeds meer werkzaamheden door eigen vakmensen uitgevoerd.

Op dit moment wordt bijna de volledige bouw van een Pedro-jacht op de eigen werf verzorgd. Eveneens zijn de bouwactiviteiten uitgebreid met diensten als boottransport, winterstalling, jachtmakelaardij, onderhoud en refit, waarmee Pedro-Boat een allround watersportbedrijf is geworden.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende werven voor motorjachten tot 15 meter binnen Europa.
Sinds de oprichting heeft de werf meer dan 1.700 jachten afgeleverd in binnen- en buitenland en wordt ze vertegenwoordigd in heel Europa.
Op ieder jacht wordt standaard 5 jaar garantie geleverd!

Foto's

Pedro-Boat Zuidbroek

Pedro-Boat Zuidbroek in het kort

Soort bedrijf

Jachtbouw
Onderhoud en Reparatie
Verkoop van boten

Verkoop van

Bekleding
Bootkappen
Boottenten
CNC-freeswerk
Kuiptenten
Nieuwbouw stalen jachten
Teakdekken

Haven met

Botenlift
Schip op wal buiten
Schip op wal in loods
Winterstalling

Online assortiment bekijken

Ja

Artikelen

Pedro Paasshow 4, 5 en 6 april

Zuidbroek- Wij hebben een breed assortiment met ruim 70 boten in verschillende soorten en maten. Van speedboten tot motorboten in verschillende prijsklassen, dus voor ieder wat wils. Op 4, 5 en 6 april zetten...

Onze locatie

Pedro-Boat Zuidbroek


W A Scholtenweg 94 9636 BT Zuidbroek
0598451763 Klik om te bellen