Quality Ultrasone Service


Paukeslag 22 4876 EC Etten-Leur
+31626048360 Klik om te bellen

Over Quality Ultrasone Service

Ik ben een ASNT gekwalificeerd ultrasonist - magnetisch - penetrant onderzoeker. Ik werk volgens de ASNT(american society for nondestructive Testing) procedure. Ik beschik over de nieuwste en meest geavanceerde meetapparatuur voor nauwkeurige wanddikte.

Uitleg werkzaamheden:
Bovenstaande termen worden algemeen gebruikt voor een procedure waarbij het gaat de dikte van bijvoorbeeld de huid van stalen schepen te bepalen. Er kunnen tal van redenen zijn een dergelijk onderzoek uit te laten voeren. Bij een oud schip is daar regelmatig alle reden toe, maar ook op verzoek van uw verzekeraar, of staat u op het punt om een stalen of aluminium boot , zeiljacht of motorjacht aan te schaffen? Of uit eigen nieuwsgierigheid naar status van u Jacht? Ondanks een ogenschijnlijk prima verzorgde boot kan het aangetast zijn door CORROSIE of ELEKTROLYSE.

ULTRASOON METEN is bij uitstek geschikt en een absoluut betrouwbare methode om de dikte van materialen te bepalen en derhalve een prima hulpmiddel om inzicht te verkrijgen in de conditie van een schip.


Vanzelfsprekend betreft het te meten materiaal bij schepen over het algemeen staal of aluminium, maar evengoed kunnen heel veel andere materialen met dezelfde apparatuur op dikte worden gemeten en dat van minimaal 0,6 millimeter tot maar liefst 15cm.Voor het meten van de huiddikte is het dus niet noodzakelijk om verf , coating, conserveringslagen te verwijderen door slijpen of krabben. Als extra service beoordeel ik bij wanddikte meting van het onderwaterschip standaard ook het roer - de roerlagers, schroef, schroefaslager , anoden en de boeg - of hekschroeftunnel.

PENETRANR EN MAGNETISCH ONDERZOEK bieden we ook aan , Zo is penetrant & magnetisch onderzoek enkel geschikt voor het opsporen van fouten direct aan de oppervlakte.

Bij elke constructie kunnen specifieke defecten worden verwacht. Deze [defecten] zijn soms slechts met één specifieke NDO-methode vindbaar. Het is aanbevolen om meerdere geschikte NDO-methoden te gebruiken, mits dat economisch te verantwoorden is. Hoewel er meer zijn, beperken wij ons in dit artikel tot vier methoden: visueel, magnetisch, penetrant en ultrasoon.

Wij gaan als volg ter werk:
• Visueel onderzoek en afkloppen aan hand waarvan de meetpunten worden bepaald.Geen beperking in het aantal meetpunten.

• Bevindingen worden in een rapportage met advies vastgelegd. (we werken daarin niet met moeilijk of niet te interpreteren schema's, maar leggen vast in duidelijke beeldrapportages)

• Vooraf prijsopgaaf n.o.t.k.

• Rapportage

• Reistijd volgens snelste route ANWB routeplanner.

• Geen nacalculatie door vertraging verkeer of meerwerk.

• Wel nacalculatie in uw voordeel wanneer werkzaamheden sneller verlopen dan verwacht.

Na belangstelling aarzel niet voor een vrij blijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

Quality Ultrasone Service.
Te Etten-Leur.
+31626048360

Quality Ultrasone Service in het kort

Soort bedrijf

Haven
Jachtbouw
Onderhoud en Reparatie
Verkoop van boten
Verkoop van onderdelen

Bouw of levering van

Inspectie

Artikelen

Wanddikte meting uitvoeren op u boot/jacht Quality Service

Ik ben een ASNT gekwalificeerd ultrasonist - magnetisch - penetrant onderzoeker. Ik werk volgens de ASNT(american society for nondestructive Testing) procedure. Ik beschik over de nieuwste en meest geavanceerde...

Onze locatie

Quality Ultrasone Service


Paukeslag 22 4876 EC Etten-Leur
+31626048360 Klik om te bellen