Stichting Jachthaven Wartena


Butenstreek 3 9003 MC Warten
0582551870 Klik om te bellen

Over Stichting Jachthaven Wartena

Waarom is Stichting Jachthaven Wartena de beste keuze voor u?

Gelegen aan de Rogsloot, op een steenworp afstand van het Prinses Margietkanaal, vindt u de Stichting Jachthaven Wartena. Een jachthaven die beschikt over 600 ligplaatsen voor zeilboten, motorboten en jachten met een diepgang tot 1.80 meter. Met de auto is onze haven in 10 minuten bereikbaar vanuit Leeuwarden en in 20 minuten vanuit Drachten. Eenmaal aan boord is de keuze voor het vaargebied helemaal aan uzelf. Direct ten zuiden van het dorp Warten(a) ligt Nationaal Park “De Alde Feanen”, waar u de hele dag kunt rondzwerven zonder een brug tegen te komen. Het Nationaal Park “De Alde Feanen” biedt ook genoeg mogelijkheden voor de wandel- of fietsliefhebber. Vanuit de jachthaven brengt Zonnepont De Oerhaal u zo naar de overkant van het Prinses Margietkanaal. Vanaf dit punt fietst u in 5 minuten naar Earnewâld. Geen fiets bij u? Bij het havenkantoor kunt u een fiets huren. Geen boot? Via greenjoy.nl huurt u makkelijk en snel een comfortabele electrische sloep en vaart u zo vanuit de jachthaven het Nationaal Park in.

Meer over Stichting Jachthaven Wartena:

Al sinds 1973 staat plezier in de watersport bij ons centraal. Onze mensen hebben een passie voor schepen en als stichting werken wij zonder winstoogmerk. Onze dienstverlening is daarom vriendelijk geprijsd en u kunt uw schip met een gerust hart hier achterlaten!

Wat kan Stichting Jachthaven Wartena u bieden?

Naast de prachtige omgeving en de comfortabele ligplaatsen kan Stichting Jachthaven Wartena u ook alle faciliteiten bieden voor service en onderhoud aan uw schip. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winterstalling (binnen of buiten). Ook kunt u voor onderhoud beschikken over één van de Doe-Het-Zelf werkplaatsen. Deze werkplaatsen zijn ruim (20 x 7 meter) en professioneel uitgevoerd met centrale verwarming, afzuiging, spoelinrichting, perslucht en natuurlijk een douche en toilet. Om even bij te komen is er ook een kantineruimte. Zo kan het niet anders dan dat het onderhoud van uw schip een feestje wordt. Met onze Roodberg-trailer kunnen de havenmeesters uw schip tot 14 meter en 20 ton gewicht uit het water halen.

Foto's

Stichting Jachthaven Wartena in het kort

Soort bedrijf

Haven

Haven met

Botenlift
Schip op wal buiten
Schip op wal in loods
Vaste ligging
Winterstalling

Onze locatie

Stichting Jachthaven Wartena


Butenstreek 3 9003 MC Warten
0582551870 Klik om te bellen