Terug

Waar vind ik een jachtmakelaar in het zuiden van het land?

G. Wijkamp

Ik ben op zoek naar een full-service jachtmakelaar voor de verkoop van mijn schip met ligplaats Limburg. Wegens drukte ben ik niet in staat om de bezichtigingen te doen, en alle reacties correct op te volgen. Daarnaast dient bij verkoop de administratieve en financiële afwikkeling goed en veilig geborgd zijn. Bij voorkeur blijf ik over mijn schip beschikken, en wil ik gedurende de verkoop kunnen blijven varen.

 

Vriendelijke groeten,

 

G. Wijkamp


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte Heer Wijkamp,

 

Er komt veel kijken bij de verkoop van uw pleziervaartuig. Graag zouden wij u dan ook willen attenderen op onze dienstverlening, welke een ontzorgde verkoop van uw schip tegen scherpe tarieven, middels een actief landelijk en europees netwerk garandeert. Waarom Boats & Boating Yachtbrokers en European Yachting Network : -    Lage courtage: EYN rekent voor haar diensten 2% excl. btw. van de verkoopprijs met een minimum van € 2.500 excl. btw., op basis van No Cure No Pay. Hierdoor bent u goedkoper uit in vergelijking met traditionele jachtmakelaars, die u 6 tot 10 % courtage berekenen.-    Scherpe verkoopprijs: Doordat u geld bespaart met de lage verkoopcourtage van EYN, kunt u uw schip scherper aanbieden. Op deze manier komt uw schip sterk naar voren op alle internet zoekmachines, terwijl u netto toch meer overhoudt.-    Breed netwerk: EYN Boats & Boating Yachtbrokers werkt landelijk samen met 14 EYN jachtmakelaars, die allemaal uw schip kunnen verkopen. EYN plaatst uw schip op alle belangrijke nationale én internationale botensites, en neemt tevens deel aan de botenbeurzen die er toe doen, zoals o.a. de Hiswa te Water, de RAI, en Boot Holland, Yachtvision Boatshow. Tevens zijn wij actief op de regionale watersport evenementen. Dit vergroot uw verkoopgebied en dus de kans op verkoop van uw schip. De EYN site is beschikbaar in zes talen.-    Sneller verkopen: Een scherpe verkoopprijs en een breed verkoopnetwerk zullen leiden tot snellere verkoop van uw schip.-    Géén verrassingen: EYN beveelt kopers aan het schip te laten keuren door een erkend, beëdigd en onafhankelijk expertisebureau. Zo worden verrassingen vermeden: géén verborgen gebreken en géén aanspraken dus.-    Veilige betaling: EYN werkt met EYN Escrow Services voor de afwikkeling van financiële transacties via een geregistreerd accountantskantoor. Deze veilige derdengeldrekening zorgt voor een correcte financiële afhandeling van de verkoop van uw schip. Vergelijk het met de betaling van een huis bij de notaris. Veilig, vertrouwd, en efficiënt.-          EYN is zeer actief: De EYN jachtmakelaar is niet slechts actief in de zichthaven van haar klanten, maar in élke haven van belang. EYN werkt met de modernste communicatiemiddelen. Hierdoor wordt er direct op interesse en verkoopsignalen van potentiële kopers gereageerd. EYN staat op vele watersportbeurzen en heeft een actieve marktbenadering.-    U blijft varen: Traditionele jachtmakelaars verkopen schepen uit hun verkoophaven, waar uw schip dan moet liggen. EYN verkoopt uw schip vanaf uw ligplaats. U kunt dus over uw schip blijven beschikken. Bezichtigingen en proefvaarten gaan in nauw overleg met u, en àltijd onder begeleiding van de jachtmakelaar. Proefvaarten uiteraard niet eerder dan nadat er overeenstemming is over aankoop en prijs.

 

Vindt u deze punten nét zo belangrijk als wij, neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken bij u aan boord, waarbij wij samen de mogelijkheden, én uw wensen kunnen bespreken. Met vriendelijke groeten, European Yachting Network Boats & Boating Yachtbrokers Dick BardoulEYN Jachtmakelaar De Weikamp 4 5247 WL Rosmalen  +31(0)6 50 64 63 64  

info@boats-boating.nl

www.boats-boating.nl