Zeilmakerij D Wakker B.V.


Scheldeweg 7 3144 ES Maassluis
0105912288 Klik om te bellen

Over Zeilmakerij D Wakker B.V.

Bent u op zoek naar een oplossing van zeildoek voor uw veranda of boot? Of bent u toe aan nieuw zeilwerk in de tuinbouw, nieuwe schuifzeilen voor uw vrachtwagen of nieuwe ambachtelijk gemaakte molenzeilen? Bij Wakker bent u voor dit en voor vele andere toepassingen aan het juiste adres. Bekijk onze website voor mogelijkheden en ideëen en neem bij vragen contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies, gebaseerd op ons vakmanschap en op meer dan 75 jaar ervaring!

Bootkappen en afdekzeilen beschermen uw boot tegen wind, vocht en vuil. Wij kunnen voor ieder type boot de juiste toepassing maken. Bootkappen, biminitoppen, dektenten, railingdoeken, huiken of zomer- en winterzeilen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op locatie of in onze werkplaats meet Wakker nauwkeurig het vaartuig op voor een efficiënte afwerking. Uiteraard wordt het afgestemd op uw specifieke wensen. Dankzij meerdere soorten doeken in verschillende kleuren is er altijd wel een doek dat bij uw boot past. Het zeilwerk wordt degelijk vervaardigd en op de slijtagegevoelige plaatsen, zoals op de hoeken en bij het frame, wordt bovendien extra versteviging aangebracht. Voor bevestiging op de boot zijn diverse mogelijkheden beschikbaar en wij adviseren u daar graag over! 

Ook het repareren van bootkappen behoort tot de mogelijkheden. Is het doek van uw bootkap nog in goede staat, maar zijn er wel wat reparaties of aanpassingen vereist? Dan is het een optie om de bootkap na te laten kijken en eventueel te laten repararen. Ook kunt u uw zeilwerk via ons professioneel laten reinigen. 

Foto's

bootkap
dekzeil speedboot
zeilkap rondvaartboot
dekzeil speedboot
sloepkap

Zeilmakerij D Wakker B.V. in het kort

Soort bedrijf

Zeilmakerij

Verkoop van

Bootkappen
Boottenten
Kuiptenten
Rolfokhoezen
Zeilhuiken

Certificeringen

lid van vereniging van zeilmakers

Onze locatie

Logo Zeilmakerij D Wakker B.V.

Zeilmakerij D Wakker B.V.

Zeilmakerij D Wakker B.V.


Scheldeweg 7 3144 ES Maassluis
0105912288 Klik om te bellen